Födelsedagspresent…

Min syster fyller år på fredag och det är supersvårt att hitta presenter till henne. Svårare till henne tycker jag, än till de flesta. Jag har funderat och funderat både länge och väl, utan resultat. Så igår kväll slog det mig som en blixt från klar himmel! Jag ska inte köpa en present till henne utan jag ska göra en!!! Hon älskar shabby chic och varje vrå i hennes hem är som hämtad ur en inredningsaffär. Tror att denna tavla som jag gjorde kommer passa utmärkt i hennes kök. Hoppas jag…

Letade fram en canvas-tavla som jag klädde i ett passande papper föreställande trä med ljus flagnad färg. Av vackra, romantiska Maja Design papper gjorde jag några koppar och ett fat, målade kanterna med guldpenna, klädde med halvpärlor och klistrade sedan fast dem staplade i varandra på canvasen. Därefter dekorerade jag med blommor, spets och lite metall.

Eftersom flera har efterfrågat mall till muggarna på denna tavla hittar ni den sist i detta inlägg.

Tavla_1

Tavla_3

tavla_4

Mall

Mall_mugg_kortare.indd

6 reaktioner på ”Födelsedagspresent…

  1. Helt otroligt sagolik tavla. Fick kolla flera gånger om de inte var riktiga koppar. Har du någon mall till kopparna, har nämligen lika svårt att hitta presenter till min syster?

    Gillad av 1 person

    1. Å så glad jag blir! Tack snälla du! Ska lägga in en mall på kopparna så att din syster också kan få en 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar